انجمن علمی

04به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی و خودجوش پژوهشی و راهنمایی و مشارکت دانشجویان مستعد در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه ، انجمن های علمی دانشجویی رشته های مختلف تحصیلی با حمایت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور تشکیل می شود .

01انجمن علمی دانشجویی مرکب از دانشجویان علاقه مند با مشارکت در فعالیت های پژوهشی و فوق برنامه علمی در یک گروه آموزشی است .

01اعضای انجمن های علمی از طریق انجام انتخابات از میان اعضای خود پنج تن را با کسب اکثریت نسبی به عنوان شورای مدیریت و دو تن را به عنوان عضو علی البدل برای مدت یکسال انتخاب می نمایند .