صندوق رفاه دانشجویی

اطلاعیه ویژه

دانش آموخته گرامی :

برای پرداخت اینترنتی اقساط بدهی وام خود و یا صدور تسویه حساب و مشاهده خلاصه وضعیت بدهی وام تحصیلی خود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی bp.swf.ir (سامانه فاز 2 ) مراجعه نمایید .

چنانچه در ورود به سامانه مشکل دارید می توانید به واحد صندوق رفاه دانشگاه محل تحصیل مراجعه و یا تماس حاصل فرمایید .

تلفن تماس : 01155230511 الی 13  ، داخلی 115 ( سرکار خانم گلباز )

آشنایی با ضوابط و مقررات پرداخت تسهیلات
آشنایی با ضوابط و مقررات بازپرداخت تسهیلات دانشجویی

03 راهنمای صدور دفترچه اقساط

01مراحل دریافت دفترچه اقساط

04مرحله اول : مراجعه به پورتال دانشجویی سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی bp.swf.ir  - پرداخت فیش 10 % و یا مراجعه به امور دانشجویی و دریافت فیش 10 % مبلغ اصل بدهی و مراجعه به بانک تجارت و پرداخت فیش

04مرحله دوم : اعلام پرداخت به اداره رفاه دانشجویی جهت تأیید نهایی دفترچه اقساط

04مرحله سوم : تأیید نهایی سیستم اتوماسیون صندوق رفاه پس از مدت زمان 72 ساعت

03 نحوه پرداخت اقساط معوقه و رفع اخطار

01 راهنمای نحوه رفع اخطار و پرداخت اقساط معوقه

دانش آموختگان گرامی خواهشمند است نسبت به واریز اقساط معوقه تا تاریخ روز اقدام و مابقی در سررسیدهای مقرر پرداخت گردد و نیازی به اعلام حضور و یا تماس تلفنی نمی باشد و 24 ساعت پس از زمان پرداخت از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویان ( بخش پورتال دانشجویی ) قابل مشاهده می باشد .

♦ تذکر اول : اقساط معوقه قابل پرداخت ،  از طریق سایت صندوق رفاه دانشجویی ( bp.swf.ir ) قابل پرداخت می باشد .

♦ تذکر دوم : دانش آموختگان گرامی در صورت داشتن اشتغال به تحصیل در مقاطع بالاتر پس از پرداخت اقساط معوقه با ارائه پرینت دفترچه اقساط و دریافت گواهی اشتغال به تحصیل نسبت به تمدید سررسید دفترچه اقساط از طریق اداره رفاه دانشگاه ، اقدام نموده و پس از مدت زمان 14 روز کاری از تاریخ ارسال ، از طریق پورتال دانشجویی ( bp.swf.ir ) از تمدید سررسید دفترچه اقساط اطمینان حاصل نمایید .

01 راهنمای تمدید دفترچه اقساط

در صورت قبولی در مقاطع بالاتر و بدون وقفه بیشتر از یک سال مابین 2 مقطع با مراجعه به اداره رفاه آخرین محل تحصیل و ارائه پرینت دفترچه اقساط و با ایجاد مقطع تحصیلی جدید در سیستم فاز (2) اتوماسیون صندوق رفاه دانشجویان به آدرس  www.swf.ir سررسید اولین قسط با لحاظ نمودن سال ورودی برای مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته به مدت 24 ماه  و مقاطع دکتری 48 ماه تمدید می گردد و نیاز به مکاتبات اداری نمی باشد.

تبصره : دانشجویانی که مراکز تحصیلی آنان تحت پوشش صندوق رفاه دانشجویان نمی باشد ( دانشگاه های وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، بورسیه وزارت علم و دانشجویانی که خواستار دریافت وم نمی باشند ) می بایست با در دست داشتن گواهی اشتغال به تحصیل و پرینت دفترچه اقساط خود به صندوق رفاه دانشجویان جهت تمدید مراجعه نمایند .

♦ تذکر : در صورتی که زمان سررسید اولین قسط گذشته باشد ، می بایست تا تاریخ درخواست تمامی اقساط معوق به علاوه جریمه دیرکرد اقساط پرداخت گردد و در غیر این صورت امکان تمدید وجود نخواهد داشت .

نحوه درخواست تسویه حساب

01 مراحل صدور تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل دارای دفترچه اقساط و یا فیش نقدی بانک تجارت

04مرحله اول : مراجعه یا تماس با واحد رفاهی دانشگاه دریافت فیش مبلغ بدهی ( این مورد مربوط به افرادی که دفترچه اقساط دریافت نموده اند نمی باشد .)

04مرحله دوم : واریز مبلغ بدهی از طریق شعب بانک تجارت

تذکر : کسانی که دفترچه اقساط بانک تجارت دارند می توانند از طریق پورتال دانشجویی با آدرس  http://bp.swf.ir  اقدام به پرداخت نمایند .

04مرحله سوم : اعلام پرداخت بعد از 24 ساعت به اداره رفاه دانشگاه جهت تأیید نهایی تسویه حساب

تذکر : بدون تأیید نهایی تسویه حساب ، ارائه اصل مدرک به دانشجو ممنوع می باشد .