آیین نامه ها و بخش نامه ها

آیین نامه مالی دانشجویی

1. چنانچه قبولی دانشجویی را سازمان سنجش آموزش کشور منتفی اعلام کند ، شهریه ثابت و متغیر آن نیمسال باید به دانشجو مسترد گردد .

2. مؤسسات می توانند در صورت موافقت با تقاضای مرخصی تحصیلی دانشجو در هر نیمسال شهریه ثابت آن نیمسال را اخذ نمایند .

3. مؤسسات برای قبولی دروس گذرانده شده دانشجویان انتقال یافته به مؤسسه مذکور می توانند در ازای هر واحد درس پذیرفته شده (تطبیق درس ) حداکثر 5% شهریه ثابت را دریافت نمایند .

4. حذف درس : در صورتی که حذف درس در زمان حذف و اضافه انجام گیرد یا درسی از طرف آموزش بدون کوتاهی از سوی دانشجو حذف گردد، شهریه متغیر آن درس به کارنامه دانشجو مسترد می گردد ؛ اما در حذف اضطراری و حذف پزشکی درس یا ترم ، شهریه ثابت و متغیر مسترد نمی شود .

5. دانشجوی مهمان از سایر مراکز می بایست کل شهریه متغیر درس اخذ شده را به دانشگاه پرداخت کند .

6. دانشجویی که در سایر مراکز آموزش عای مهمان می شود، ملزم به پرداخت شهریه ثابت و متغیر به دانشگاه می باشد .

7. دانشجویان متقاضی انصراف : شهریه ثابت  دانشجویان انصرافی پس از ثبت نام و متغیر پس از حذف و اضافه قابل استرداد نیست و دانشجو موظف است شهریه خود را پرداخت کند .