نظام وظیفه

کلیه دانشجویان مشمول مقررات نظام وظیفه می بایست در ابتدای ورود به دانشگاه ، وضعیت نظام وظیفه خود را مشخص نمایند . بدیهی است مسئولیت عدم توجه به این امر به عهده دانشجو می باشد .

03 مشمول : هر فرد ذکور ایرانی از اول ماهی که طی آن به سن هجده سال تمام می رسد ، مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است .

مشمول موظف است با تکمیل برگ درخواست معافیت تحصیلی دانشجویان برای اخذ معافیت تحصیلی به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی پلیس +10 مراجعه و مجوز ثبت نام را به مؤسسه تحویل و ثبت نام خود را تکمیل نمایند .