دوره IELTS که جهت آمادگی شرکت در امتحان بین‌المللی می‌باشد، پس از تعیین سطح زبان‌آموزدر دو بخش  Pre-IELTS Course  و IELTS Course برگزار می‌شود.

آموزش آیلتس کاری تکنیکال و تخصصی می‌باشد که رمز موفقیت در دوره آمادگی آیلتس، تمرکز بر روی تکنیک‌ها است؛ بالا بردن توانایی افراد در ایده‌پردازی و خلاقیت، نکته‌هایی در مورد اینکه کدام عبارت برای صحبت مناسب است و کدام برای نوشتن، استفاده صحیح از جملات ساده(Simple)، پیچیده (Complex) و ترکیبی (Compound) در جای مناسب، تکنیک‌های تست‌زنی و چگونگی استفاده بهینه از زمان در هنگام آزمون از مواردی است که در این دوره تدریس می‌شوند.

در جلسه‌های ابتدایی دوره آیلتس به ترمیم، تکمیل اطلاعات پایه دانش عمومی زبان و گرامر همراه با افزایش دایره لغات زبان‌آموزان پرداخته می‎شود.

کاربرد:

اندازه‌گیری میزان دانش و آمادگی زبان انگلیسی متقاضیان برای حضور در دانشگاه‌های انگلیسی زبان دنیا

مهاجرت به خارج از ایران

داشتن فرصتهای شغلی بهتر برای شرکتهایی در داخل و یا خارج از کشور برای استخدام از داوطلبان می‌خواهند که در این امتحان شرکت کنند

کسب امتیاز لازم برای مصاحبه دکتری

کسب امتیاز لازم جهت عضویت (استخدام) به‌عنوان هیات علمی

در آیلتس برای افزایش هر یک نمره ، فرد تلاش بسیاری را باید انجام دهد و فاصله علمی یک نمره بسیار زیاد است.

این امتحان به دو صورت برگزار می‌شود که هر فردی باتوجه به هدف خود یکی را انتخاب می‌کند:

1. Academic برای ادامه تحصیل (حضور در دانشگاهها و اخذ پذیرش) و کارهای پژوهشی و تحقیقاتی
  2. General Training برای مهاجرت، راه‌اندازی کسب و کار، استخدام،تکمیل تحصیلات متوسطه، اقامت دائمی و بطور خلاصه کسب تجارب کاری و آموزشی که مدرک‌محور نیستند در این امتحان تنها سطح آمادگی شرکت‌کنندگان سنجیده می‌شود و ردی و یا قبولی ندارد.

در کارنامه IELTS  که از طرف مراجع صادر کننده آن دانشگاه Cambridge ، British console و idpaustraliaانگلستان فرستاده خواهد شد نمرات چهار مهارتSpeaking ، Listening، Reading ، Writing از صفر تا نه محاسبه و درج خواهد شد اما با توجه به شرایط دانشگاه موردنظر یا سایر موسسات، نمره قبولی متفاوت می‌باشد.

اعتبار مدرک IELTS  از تاریخ صدور آن دو سال می باشد.

برنامه کلاسی

تعداد جلسات

تعداد ساعات

جمع ساعات

Speaking & Listening

Writing

Reading

جمع

جلسات یک هفته در میان روزهای جمعه برگزار می‌شود.

13 هفته

کل دوره

تقریبا 3 ماه

کتابهایی که تدریس می‌شوند :

نام کتاب

Speaking & Listening

جزوه + Essentialwords for Ielts+ Communicate

what you mean+Collins listening for ielts

Writing

جزوه + Essentialwords for Ielts+

Communicate what you mean

Reading

جزوه +(7.5-6) Improve your skills Reading

در پایان هر ترم از کتاب های Cambridge Ielts 8,9,10 استفاده می‌شود.

درباره استاد:

آقای علی میکائیلی مدرس بین‌المللی و اگزمینر اسپیکینگ ماک هستند. ایشان سابقه برگزاری workshop متعدد در سطح کشور داشته و موفق به راه‌اندازی دپارتمانهای آیلتس موسسات برتر و برند تهران شده‌اند.

شاگردان استاد علی میکائیلی موفق به کسب نمرات مورد انتظار و فراتر از انتظار خود شده و این امر تائیدی بود بر انتخاب ایشان به عنوان مدرس آکادمی زبان دانشگاه رحمان رامسر.

ثبت نام حضوری: روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت 8 الی 14

مشاوره و پاسخگویی تلفنی: روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت 8 صبح الی 8 شب با شماره تماس 09025230511