دوره تخصصی آزمون PTE :

آزمون Pearson Tests of English که به اختصار PTE خوانده می شود، یک آزمون بین‌المللی زبان انگلیسی است که مشابه با TOEFL و IELTS دارای اعتبار جهانی بوده و در اکثرکشورها برای ادامه تحصیل و مهاجرت قابل قبول می‌باشد. این آزمون را سازمان PEARSON که ناشر انتشارات Longman است، برگزار کرده و علاقمندانی که به دنبال تحصیل در کشورهای مختلف و یا مهاجرت به کشور استرالیا می‌باشند، می‌توانند از این آزمون استفاده کنند.

بدیهی است جهت پذیرش تحصیلی و یا مهاجرت تنها آن دسته از دانشگاه‌های خارجی،موسسات و سازمان‌های دولتی و مهاجرتی نتیجه این آزمون را خواهند پذیرفت که آزمونPTE، در لیست موارد قابل قبول و معتبر توسط آن‌ها تعریف شده باشد.

روش محاسبه نمره آزمون   : PTE

در آزمون PTE برای هر بخشSpeaking، Writing، Listening وReading نمره‌ای از 10 تا 90 در نظر گرفته شده و نتیجه کلی این آزمون میانگین کل بخش‌ها می‌باشد. در نتیجه نمره نهایی بین 10 الی 90 خواهد بود.

خط‌کش زیر تصویر کلی و مقایسه‌ای از نمرات PTE در قیاس با دو آزمون بین‌المللی دیگر را نمایش می‌دهد:

درباره آزمون PTE :

• آزمون PTE به صورت کامپیوتری و در یک روز برگزار شده و همانند دیگر آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی،مهارت‌های Speaking، Writing، Listening و   Reading اندازه گیری می‌شود.
  • در این آزمون علاوه بر چهار مهارت اصلی به مهارت های دیگر نیز نمره داده می شود از جمله :‌

grammar, oral fluency, pronunciation, spelling, vocabulary, written discourse

• بر خلاف آزمون IELTS و TOEFL که در داخل کشور امکان شرکت در آزمون وجود دارد، برای شرکت در آزمون PTE می‌بایست به کشور‌های دیگر سفر نمود که فهرست کشورها در وب‎سایت PTE صفحه Test Centers قابل مشاهده است. در حال حاضر این آزمون در کشورهای همسایه (آذربایجان، عراق، ترکیه و امارات متحده عربی) برگزار می‌شود.
  • هزینه آزمون PTE در کشورهای مختلف تفاوت نسبتاً زیادی با یکدیگر دارد ولی ارزانتر از آزمون IELTS است.
  • این آزمون مشابه IELTS در دو نوع General و Academic برگزار می‌شود و به‌طور مشابه نیز جهت پذیرش تحصیلی معمولاً تنها نوع Academic آن مورد قبول دانشگاهها و موسسات علمی و مهاجرتی است.

عمده دلایل انتخاب آزمون PTE در بین آزمون‌های بین‌المللی :

نتایج آزمون PTE بسیار سریعتر از آزمون‌های دیگر مشخص می‌شود و در زمان کوتاهتری به دانشگاه مقصد گزارش می‌شود. مدت زمان گزارش نتیجه آزمونPTE، حداکثر 5 روز کاری است درحالیکه این زمان برای دو آزمون بین یک الی سه هفته متغیر است.

گستره پذیرش نمره آزمونPTE، همخوانی بسیار زیادی با آیلتس دارد به طوریکه در بیشتر موارد جهت فرآیند مهاجرت و یا پذیرش تحصیلی می‌توان به جای نتیجه آزمون آیلتس که کسب نتیجه دلخواه و مناسب در آن برای بسیاری از متقاضیان دشوار است، نمره آزمون PTE را ارائه نمود. به عبارت دیگر این آزمون ساده‌تر از آزمون آیلتس و تافل می‌باشد.

در آزمون آیلتس ممتحن نقش زیادی در تعیین نمره متقاضی ایفا می‌کند که می ‌تواند باعث خطای انسانی شود. در حالیکه آزمون PTE یک آزمون کاملاً کامپیوتری است و معیارهای سنجش آن تحت تاثیر عوامل و خطای انسانی قرار نمی‌گیرد. از این نظر میتوان این آزمون را شبیه به آزمون تافل دانست هر چند از نظر محتوی، تفاوت قابل توجهی بین این دو آزمون وجود دارد.

برخلاف آزمون تافل و آیلتس که انواع منابع و مراجع برای آن وجود دارد، رفرنس‌های آزمون PTE محدود به نمونه‌های موجودی است که در خود وب‌سایت این آزمون در دسترس است. (لازم به ذکر است بنا به تایید وب‌سایتPTE، مطالعه نمونه‌های موجود در سایت برای شرکت در آزمون کافی است.)

کدام دانشگاه های جهان نتیجه آزمون PTE را می پذیرند ؟

جهت کسب اطلاع از اینکه آیا دانشگاه مقصد نتیجه آزمون PTE  را به عنوان نمره زبان می پذیرد یا خیر ، می توان از طریق صفحه WHO ACCEPT IS  وب سایت رسمی PTE (Pearsonpte.com )  نام کشور و شهری که دانشگاه مقصد در آن واقع شده و لیست دانشگاه هایی که نمره این آزمون را می پذیرند ، مشاهده نمود .

مدرس دوره تخصصی آزمون PTE، آقای علی میکائیلی و مدرس بین‌المللی هستند.

شاگردان استاد علی میکائیلی موفق به کسب نمرات مورد انتظار و فراتر از انتظار خود شده و این امر تائیدی بود بر انتخاب ایشان به عنوان مدرس آکادمی زبان دانشگاه رحمان رامسر.

زبان‌آموزان گرامی برای ورود به دوره تخصصی PTE باید حداقل در سطح Intermediate b قرار داشته باشند. تدریس کل دوره در 12 ساعت مبتنی بر تکنیک گنجانده و تنظیم شده و طی دو جلسه روزهای جمعه برگزار می‌شود.

منابع تدریس تماماً توسط استاد تامین می‌شود.

ثبت نام حضوری: روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت 8 الی 14

مشاوره و پاسخگویی تلفنی: روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت 8 صبح الی 8 شب با شماره تماس 09025230511