دوره آمادگی آزمونEPTویژه دانشجویان دوره دکتری :

EPT   آزمونی است برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی دانشجویان دکتری ومخفف عبارت English Proficiency Test است و باتوجه به نیاز مبرم دانشجویان دکتری طرح‌ریزی و برگزار می‎شود.

تمام دانشجویان دکتری در صورت دارا نبودن مدرک بین‌المللی زبان انگلیسی با نمره تعیین شده،موظف به شرکت در آزمون EPT و کسب حداقل نمره قبولی در آن هستند.

سابقه آزمون EPT به سال 1386 برمی‌گردد و هم‌اکنون این آزمون هرماهه برگزار می‎شود.

آزمون EPTدر مقایسه با آزمون بین‌المللی Toefl، بخشهای Writing و Listening را ندارد و حد نصاب نمره قبولی در این آزمون 50 است.

استاد دوره سرکار خانم دکتر سبزعلیپور هستند. ایشان دکتری تخصصی زبان انگلیسی از دانشگاه آزاد اصفهان واحد خوراسگان داشته و سوابق تدریس در دروس ذیل را دارند:

اصول و روش تدریس

اصول و روش تحقیق

بررسی و ترجمه انواع متون

زبان شناسی

گفت و شنود

مهارتها

نظریه های ترجمه

♦ دستور زبان انگلیسی

ایشان کتاب “CORPORA AND TRANSLATION” را تالیف و در سال 1391 در انتشارات نوين پويا به چاپ رسانیده و بیش از 15 مقاله چاپ شده علمی در رشته زبان انگلیسی دارند.

خانم دکتر سبزعلیپور عضو کمیته داوران در پنجمین همایش ملی و سومین همایش بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در دانشگاه تهران هستند.