آشنایی با پروفسور مرتضی مشایخی

آشنایی اجمالی با پروفسور مشایخی

از اعضای محترم هیأت مؤسس مؤسسه آموزش عالی رحمان رامسر

♦ وی فرزند حاج شیخ محمدباقر مشایخی ، در سال 1299 در شهر خوانسار به دنیا آمد .

♦ او پزشک برجسته ی اطفال است که همراه استادش دکتر محمد قریب ؛ بنیانگذار طب اطفال، بیماری فلج اطفال ( پولیو ) را در ایران ریشه کن کردند .

21-30-01

پروفسور مشایخی ، علاوه بر تخصص در پزشکی و منشأ خدمات ارزشمند ، روحیه لطیف شاعری هم دارند .

♦ او که از شاعران خوش نام در زمره ی حلقه ی شاعرانی چون « استاد محمدحسین شهریار » شهریار شاعران ایران زمین  می باشد . در سن 97 سالگی کتاب شعر دکتر مشایخی رونمایی شد .

مؤسسه آموزش عالی رحمان رامسر افتخار می کند که این شخصیت علمی و ادبی از مؤسسین این مؤسسه می باشد .