دوره آموزش نرم افزارهای safe & Etabs

تعریف دوره:

آموزش نرم افزارهای ETABS و SAFE همیشه یکی از امور پر اهمیت برای هر مهندس عمران است. این نرم افزارها قادر هستند در کنار هم سازه های بتنی و فلزی از پی تا اسکلت را با انواع سیستم های سازه ای مختلف، تحلیل و طراحی نمایند. از قابلیت های بالای این نرم افزار ها به ویژه در ورژن های اخیر آنها، راحتی در انجام تحلیل های خطی و غیر خطی و همچنین تحلیل دینامیکی و استاتیکی می باشد. در نرم افزار ایتبس سازه فلزی یا بتنی تحت بارهای مختلف تحلیل و طراحی شده و نهایتا با ارسال نتایج آن به نرم افزار سیف، پی سازه تحلیل و طراحی خواهد شد. همچنین نرم افزار سیف قادر است انواع سقف های دال را تحلیل و طراحی نماید. این نرم افزارها بیشتر جنبه تجاری داشته و بنابراین دانستن و کاربرد آن برای مهندسین عمران می تواند جنبه اشتغالزایی نیز داشته باشد.

اهداف دوره:

1- آشنایی و یادگیری بارگذاری ساختمان ها و سیستم های باربر

2- یادگیری و تحلیل و طراحی ساختمان بتنی

3- یادگیری و تحلیل و طراحی ساختمان فلزی

4- یادگیری و تحلیل و طراحی دیوار برشی بتنی

5- یادگیری و تحلیل و نحوه انجام تحلیل طیفی

6- یادگیری و تحلیل و طراحی پی های نواری و گسترده

رشته :  عمران

مدت دوره: 50 ساعت

هزینه دوره: 2200000 ریال

جهت ثبت نام حضوری به آدرس  : رامسر - چهارراه بسیج - بلوارامام رضا (ع) - جنب اداره گاز - مؤسسه آموزش عالی رحمان - واحد آموزش ( سرکار خانم نجفی ) مراجعه فرموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 01155230511 الی 13 ( داخلی 114) سرکار خانم نجفی تماس حاصل فرمایید .