آموزش نرم افزار AUTOCAD در معماری

تعریف دوره:

دوره آموزش نرم افزار AUTOCAD برای رشته های معماری در مقاطع و گرایش های مختلف، به این منظور می باشد که دانشجویان و مهندسان معماری با شیوه ترسیم نقشه ها و مدارک معماری بوسیله کامپیوتر و نرم افزار تخصصی بتوانند در بازار کار به صورت حرفه ای فعالیت نموده و ارتباط بهتر با کارفرما و همچنین مهندسین مشاور بصورت تخصصی برقرار گردد.

اهداف دوره:

1- کاربرد نرم افزارهای معماری برای ورود به بازار کار

2- انجام کارهای ترسیمی معماری با کامپیوتر

3- نحوه ارائه پروژه های معماری با کامپیوتر

رشته :  معماری

مدت دوره: 20 ساعت

هزینه دوره: 2500000 ریال

جهت ثبت نام حضوری به آدرس  : رامسر - چهارراه بسیج - بلوارامام رضا (ع) - جنب اداره گاز - مؤسسه آموزش عالی رحمان - واحد آموزش ( سرکار خانم نجفی ) مراجعه فرموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 01155230511 الی 13 ( داخلی 114) سرکار خانم نجفی تماس حاصل فرمایید .