اصول و فنون مذاکره

تعریف دوره:

انسان موجودی اجتماعی است و مذاکره رایج ترین طریق ایجاد ارتباط بین انسان هاست. سازمان ها هم سیستمهای اجتماعی اند که از انسان ها تشکیل شده اند. هدف مذاکره توافق بر سر منافع است و این امر در سازمان ها هم مصداق دارد. با رشد و توسعه فعالیت سازمان، دامنه روابط آن نیز روزبه‌روز گسترش می‌یابد. ابزار حفظ و تداوم توسعه این ارتباطات، تسلط به فن مذاکره است.

یک مدیر برتر در داخل و خارج سازمان به عنوان زبان گویای کار فرمای خود باید از منافع شرکت و یا سازمان خود دفاع نموده و اولویتهای سازمان مطبوعه خود را به گوش همه برساند و در تعامل با زیر دستان، جلسات و اداره جلسات باید حرفه ای عمل نماید.  مذاکره کردن و برقراری ارتباط موثر یکی از اساسی ترین مراحل فرایند پیچیده مدیریت و موفقیت در بلند مدت و کوتاه مدت می باشد. دانستن اصول مذاکره، پیروزی سازمان را در مذاکرات تضمین می‌کند و سرمایه‌گذاری بر یادگیری این امر، سرمایه‌ای همیشگی و بهره‌ای مادام‌العمر را برای سازمان به ارمغان می‌آورد.

اهداف دوره:

1- آشنایی با اصول مهم و کاربردی مذاکره که نهایتا منجر به ثمربخش تر شدن روند مذاکره می شود.

2- آشنایی با چارچوب اصلی مهارت‌های حرفه‌ای با هدف ارتقاء کیفیت زندگی و کار فراگیری اصول، فنون و مهارت‌های مذاکره در یک محیط تعاملی
3- آشنایی با سبک‌های مذاکره و فراگیری ویژگی‌های مذاکره کنندگان حرفه‌ای
4- معرفی استراتژی‌ها و تکنیک‌های نفوذ و تأثیرگذاری
5- آشنایی با مباحث مربوط به ارتباطات غیرکلامی و ترفندها در مذاکره

رشته :  عموم

مدت دوره: 15ساعت

هزینه دوره: 2500000 ریال

جهت ثبت نام حضوری به آدرس  : رامسر - چهارراه بسیج - بلوارامام رضا (ع) - جنب اداره گاز - مؤسسه آموزش عالی رحمان - واحد آموزش ( سرکار خانم نجفی ) مراجعه فرموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 01155230511 الی 13 ( داخلی 114) سرکار خانم نجفی تماس حاصل فرمایید .