اقدامات انجام شده بر اساس نظرسنجی اساتید و دانشجویان

اساتید گرامی و دانشجویان عزیز، عرض سلام و تبریک سال نو تحصیلی

به عنوان مقدمه لازم به توضیح است که نظرسنجی از اساتید محترم و دانشجویان عزیز برای دومین بار در ماه‌های اردیبهشت و خرداد سال 98 به صورت آنلاین در سامانه نظرسنجی توسط مرکز مشاوره و نظرسنجی موسسه انجام شد.

22 نفر از اساتید در این نظرسنجی که شامل 35 سؤال هست، شرکت کردند و به ابعاد مختلفی شامل سرپرستی و همکاران، امنیت شغلی، فرصت‌های ارتقا علمی و حرفه‌ای، حق‌التدریس، شرایط فیزیکی و محیط کار، ماهیت کار، همسویی با فرهنگ سازمانی، همسوسازی برند و رضایت شغلی کلی، پاسخ دادند.

62 نفر از دانشجویان نیز در این نظرسنجی که شامل 55 سؤال هست، شرکت کرده و به ابعاد مختلف سؤالات پرسشنامه شامل سلف، بوفه، کیفیت آموزش، کتابخانه، روابط عمومی و بخش فرهنگی، سایت دانشگاه، بخش تربیت بدنی، محیط دانشگاه، آزمایشگاه، مسئولان و بخش خدماتی و رضایت کلی، پاسخ دادند.

مرکز مشاوره و نظرسنجی موسسه، نمرات و اظهارات اساتید و دانشجویان شرکت‌کننده در نظرسنجی را تحلیل کرده و گزارشی از میزان رضایت و اولویت‌های بهبود به شورای راهبردی ارائه نمود و طی شش ماه گذشته اقداماتی در راستای افزایش رضایتمندی شما عزیزان انجام شد که به اختصار جهت اطلاع ذکر می‏شود:

1. 1.کوچکتر کردن بازه اندازه‎گیری میزان رضایتمندی دانشجویان از فواصل یک‌ساله به شش‌ماهه جهت تسریع در شناسایی اولویتهای بهبود و انجام اقدامات
  2. 2.تجهیز کتابخانه با خرید 5000 جلد کتاب الکترونیکی
  3. 3.تجهیز و بهره‎برداری از سایت جدید دانشگاه
  4. 4.افزایش کلاسها و ساماندهی آزمایشگاه‎ها با اجاره ساختمان شماره 2 و آماده‏ سازی آن
  5. 5.افزایش دوره‎های مهارت‏‌ورزی دانشجویان هم‎راستا با چشم‎انداز موسسه و ایجاد فرصت تدریس توسط اساتید
  6. 6.ایجاد آکادمی زبان به منظور بهره‎مند نمودن دانشجویان از فرصت آموزش توسط مدرسین دانشگاهی و همچنین استفاده از تخفیف دانشجویی
  7. 7.حضور موثر در رویدادهای بومی استان با همکاری و مشارکت دانشجویان علاقمند
  8. 8.فعال نمودن مرکز رشد فناوری سلامت (همکار دانشگاه علوم پزشکی گیلان)
  9. 9.فعال نمودن کانون فرهنگی دانشگاه
  10. 10.عقد تفاهم‎نامه فرهنگی با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رامسر
  11. 11.بهره‎گیری از اساتید برجسته کشوری در برگزاری همایشها و کارگاههای مورد نیاز در سطح جامعه نظیر برگزاری همایش "فرزندپروری در عصر دیجیتال" و کارگاه تخصصی درمان شناختی- رفتاری اختلالات هیجانی.
  12. 12.تفکیک اتاق اساتید از قسمت آبدارخانه
  13. 13.ایجاد کانال تلگرامی موسسه به‌عنوان تابلو اعلانات عمومی در فضای مجازی و همچنین فعالتر کردن اینستاگرام دانشگاه

ضمن اعلام تشکر و قدردانی از همکاری اساتید و همراهی دانشجویان در طرح نظرسنجی دور دوم، از شما اساتید و دانشجویان گرامی تقاضا داریم با شرکت در نظرسنجی دور سوم و پاسخگویی مسئولانه به سؤالات، موسسه آموزش عالی رحمان رامسر را در اجرای اقدامات مناسب یاری فرمایید.

به امید موفقیت روزافزون

مرکز مشاوره و نظرسنجی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر