بنر 1400

انتخاب مقاله دکتر میراعلمی به عنوان مقاله برتر

انتخاب مقاله دکتر سیده مهدیه میراعلمی (عضو هیأت علمی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر ) به عنوان مقاله برتر در اولین کنفرانس ملی عمران ، معماری و فناوری اطلاعات در زندگی شهریIMG-20201128-WA0007

با آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان

«واحد پژوهش موسسه آموزش عالی رحمان»

برنامه های هفته پژوهش -22 الی 27 آذر 1399

برنامه هفته پژوهش موسسه آموزش عالی رحمان رامسر: 969
۲۲ الی ۲۷ آذر ماه سال ۱۳۹۹

موسسه آموزش عالی رحمان هفته پژوهش را گرامی داشته و شما دانشجویان عزیز و اساتید گرامی را به حضور در بخش‌های مختلف برنامه شامل دوره‌های آموزشی، اجرای مسابقه، برگزاری لایو اینستاگرامی، نشست علمی و ... دعوت می‌نماید.

حضور برای عموم علاقمندان آزاد و رایگان است.

♦ شرکت‌کنندگان گرامی جهت ثبت‌نام، لطفا نام و نام‌خانوادگی، کد ملی و دوره درخواستی را به شماره ۳۰۰۰۷۶۵۴۳۲۱۴۳۱ پیامک فرمایید.

♦ جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره همراه ۰۹۰۲۵۲۳۰۵۱۲ مدیر پژوهش سرکار خانم نجفی تماس حاصل فرمایید.

مراحل انجام امور فارغ التحصیلی

کلیه دانشجویان فارغ التحصیل می رساند ، جهت انجام امور فارغ التحصیلی به واحد آموزش  ( سرکار خانم احمدزاده - داخلی 113 ) مراجعه نمایید .

← قبل از حضور ، با کارشناس رشته  ( داخلی 114 - خانم نجفی ) و (داخلی 115 - خانم گلباز ) هماهنگی لازم انجام پذیرد .

قابل توجه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته

فارغ التحصیلان رتبه اول کلیه ورودی ها در صورتی که مقطع کارشناسی ناپیوسته را به صورت  4 ترمه و مقطع کارشناسی پیوسته را به صورت هشت ترمه گذرانده اند ، به منظور بهره مندی از مزایای آئین نامه استعدادهای درخشان جهت ورود به مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته به واحد آموزش مؤسسه مراجعه نمائید .

مسئولیت عدم مراجعه به عهده فارغ التحصیلان می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت صدور دانشنامه

به منظور تسریع در انجام صدور دانشنامه مدارک ذیل مورد نیاز می باشد :

1 -  ارائه اصل گواهینامه موقت پایان تحصیلات

2 - ارائه اصل یا رونوشت گواهینامه پایان تحصیلات دوره کاردانی . ( ویژه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ناپیوسته )

3 - ارائه اصل و رونوشت کارت پایان خدمت « جدید الصدور » دوره ضرورت . ( ویژه دانشجویان پسر )

4 - ارائه گواهینامه مبنی بر تسویه حساب وام صندوق رفاه دانشجویی . ( ویژه افرادی که از وام تحصیلی استفاده نموده اند )

5 - ارائه دو قطعه عکس زمینه سفید جدید . ( با رعایت پوشش اسلامی )

6 - ارائه رونوشت کارت ملی و شناسنامه .

برنامه زمانبندی امور آموزشی و فارغ التحصیلی

..