رحمان دانشگاه نسل سوم

دانشگاه های نسل سوم، کارآفرین، ارزش آفرین و ثروت آفرینند.

دانشگاه نسل اول دانشگاه‌های آموزش‌ محور هستند و وظیفه آنها، ارائه آموزش و صدور مدرک تحصیلی است.

دانشگاه نسل دوم دانشگاه‌های پژوهش محور هستند. این نسل از دانشگاه‌ها ضمن فعالیت‌های آموزشی توجه بیشتری به مباحث پژوهشی و کاربردی و تولید مقالات دارند.

دانشگاه نسل سوم علاوه بر آنکه تمام این اهداف را همچنان پیش می‌برد، فارغ‌التحصیلانی را به جامعه ارائه می‌دهد که دانش را در کنار پژوهش‌های کاربردی به خدمت گرفته و با نوآوری کار می‌آفرینند.در کنار اموزش علمی نظری به مهارت اموزی دانشجویان در رشته های تخصصی خود می پردازند.

فارغ‎ التحصیلان یک دانشگاه نسل سوم کارآفرین نه تنها مشکل اشتغال نخواهند داشت بلکه به تنهایی مهارت‎های راه‌اندازی یک کسب و کار مستقل را دارا بوده و یک عنصر ثروت‌آفرین و تحول‌آفرین در جامعه خواهند بود. شکل‌گيري و اثربخشي دانشگاه کارآفرين، بدون توسعه نظام‌مند آموزش کارآفريني و مهارت‌آموزي موثر دانشجويان، استادان، مديران و کارکنان نظام دانشگاهي و تقويت ويژگي‌هاي کارآفريني منابع انساني دانشگاه، امکان پذير نيست.

برو بالا