مرکز مشاوره

مرکز مشاوره موسسه آموزش عالی رحمان

با توجه به ضرورت اجتناب ناپذیر تغییر جامعه در پی گذر از حالت سنتی به حالت صنعتی، آسیب ها و نابهنجاری های روانشناختی و اجتماعی بیشتر خود را نمایان کرده و ضرورت توجه به مشاوره و روان درمانی افزایش یافته است. در راستای تحقق این مهم، مرکز مشاوره موسسه آموزش عالی رحمان رامسر آماده ارائه خدمات مشاوره در زمینه های تحصیلی، کودک و خانواده و خدمات روان درمانی در انواع اختلالات اضطراب، افسردگی، وسواس و ... و انجام آزمون های هوش و شخصیت، آزمون استعدایابی، آزمونهای ویژگیهای شخصیتی جهت استخدام در مشاغل مختلف سازمانها و ادارات و کارخانجات می باشد.

درحال حاضر باتوجه به شرایط کرونایی و لزوم رعایت توصیه‎های بهداشتی، دانشگاه رحمان علاوه بر مشاوره حضوری با بخش آنلاین مرکز مشاوره آماده ارائه خدمات مشاوره ای می‎باشد.

مرکز مشاوره دانشگاه رحمان در سال 1398 آغاز به کار نموده و اهم فعالیتهای خود را برپایه مشاوره به داشجویان عزیز قرار داده است و طی مدتی که از عمر مرکز مشاوره می‎گذرد، این فعالیت به شکل عمومی متناسب با نیازهای امروز جامعه گسترده شده است.

مدیر مرکز

• نام : معصومه
  • نام خانوادگی : ملکی پیربازاری
  • مدرک تحصیلی : دکتری
  • پست الکترونیک : maleki.m@rahman.ac.ir
  • شماره تماس : ۰۱۱۵۵۲۳۰۵۱۱ - ۱۲۲
معصومه ملکی پیربازاری

ارتباط با ما و تعیین وقت مشاوره

شماره های تماس           : 13-55230511 (011) داخلی 116

ساعات تماس :

شنبه الی چهارشنبه           : از ساعت 8 الی 16

پنجشنبه                        : از ساعت 8 الی 12

زمان جلسه و نحوه برگزاری جلسه (حضوری/ آنلاین) از طریق تماس تلفنی با شما هماهنگ خواهد شد.

معرفی تیم مشاورین مجرب دانشگاه رحمان

ردیفاسامی مشاورینحوزه فعالیت
۱آقای دکتر سیروس صالحیمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، کودک و نوجوان، ارزیابی روانشناختی (تست هوش و استعداد)
۲آقای حسن خداداد نارنجیمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، اختلالات یادگیری