مرکز مشاوره

مرکز مشاوره موسسه آموزش عالی رحمان

با توجه به ضرورت اجتناب ناپذیر تغییر جامعه در پی گذر از حالت سنتی به حالت صنعتی، آسیب ها و نابهنجاری های روانشناختی و اجتماعی بیشتر خود را نمایان کرده و ضرورت توجه به مشاوره و روان درمانی افزایش یافته است. در راستای تحقق این مهم، مرکز مشاوره موسسه آموزش عالی رحمان رامسر آماده ارائه خدمات مشاوره در زمینه های تحصیلی، کودک و خانواده و خدمات روان درمانی در انواع اختلالات اضطراب، افسردگی، وسواس و ... و انجام آزمون های هوش و شخصیت، آزمون استعدایابی، آزمونهای ویژگی های شخصیتی جهت استخدام در مشاغل مختلف سازمانها و ادارات و کارخانجات می باشد.

مرکز مشاوره دانشگاه رحمان در سال 1398 آغاز به کار نموده و اهم فعالیت های خود را برپایه مشاوره به دانشجویان عزیز قرار داده است و طی مدتی که از عمر مرکز مشاوره می ‎گذرد، این فعالیت به شکل عمومی متناسب با نیازهای امروز جامعه گسترده شده است.

درحال حاضر باتوجه به شرایط کرونایی و لزوم رعایت توصیه های بهداشتی، دانشگاه رحمان علاوه بر مشاوره حضوری با بخش آنلاین مرکز مشاوره آماده ارائه خدمات مشاوره ای می باشد.

ردیف تست های مرکز مشاوره لینک
۱ پرسشنامه کمالگرایی هیل
۲ پرسشنامه هوش هیجانی بار-اُن
۳ پرسشنامه هوش چندگانه گاردنر

مدیر مرکز

• نام : معصومه
  • نام خانوادگی : ملکی پیربازاری
  • مدرک تحصیلی : دکتری
  • پست الکترونیک : maleki.m@rahman.ac.ir
  • شماره تماس : ۰۱۱۴۴۴۶۴۸۴۶ - داخلی ۱۲۲
معصومه ملکی پیربازاری

ارتباط با ما و تعیین وقت مشاوره

شماره تماس مستقیم:     44464852 (011) داخلی 116

شماره کارشناس مرکز:      09025230514

ساعات تماس :

شنبه الی چهارشنبه           : از ساعت 8 الی 16

پنجشنبه                        : از ساعت 8 الی 12

زمان جلسه و نحوه برگزاری جلسه (حضوری/ آنلاین) از طریق تماس تلفنی با شما هماهنگ خواهد شد.

معرفی تیم مشاورین مجرب دانشگاه رحمان

ردیفاسامی مشاورینحوزه فعالیت
۱آقای دکتر اسماعیل سعدی‌پورمشاوره: ازدواج، طلاق، خانواده، تحصیلی، کودک و نوجوان - درمان: اظطراب، افسردگی، اختلالات جنسی، وسواس - روان‌سنجی: تست هوش، شخصیت و استعداد
۲آقای دکتر سیروس صالحیمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، کودک و نوجوان، ارزیابی روانشناختی (تست هوش و استعداد)
۳آقای حسن خداداد نارنجیمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، اختلالات یادگیری
۴آقای دکتر مصطفی جنت فریدونیمشاوره آماری، مشاوره تحصیلی
۵خانم حریه عباس مفردمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، کودک و نوجوان، مشاوره سازگاری با طلاق
۶خانم الهام عرب‌پورمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، اختلالات بالینی (اضطراب، افسردگی، وسواس)
۷خانم دکتر معصومه ملکی پیربازاریمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، مشاوره سازگاری با طلاق، کودک و نوجوان، اختلالات بالینی (اضطراب، افسردگی، وسواس)
۸خانم دکتر مریم عاقل مسجدیمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره سازگاری با طلاق، کودک و نوجوان، اختلالات بالینی (اضطراب، افسردگی، وسواس)
۹آقای دکتر زمان باقرزاده ویشکیمشاوره تحصیلی
۱۰خانم نجمه خلعتبری کیجانکمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، اختلالات بالینی (اضطراب، افسردگی، وسواس) ، مشاوره تحصیلی
۱۱آقای دکتر میلاد سبزه آرای لنگرودیمشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج و خانواده، مشاوره سازگاری با طلاق، کودک و نوجوان،اختلالات بالینی (اضطراب، افسردگی، وسواس) ، مشاوره گروهی
۱۲خانم راضیه سالمی بازرگانیمشاوره زوج و خانواده، کودک و نوجوان
۱۳خانم دکتر غزل سادات پورنسائیروانشناسی کودک و نوجوان

فرم درخواست تعیین زمان ملاقات با مشاور

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .