شورای کمیته انضباطی

پاسداري از حريم و شان دانشگاه و دانشجویان و ایجاد امنیت محيط‌هاي آموزشي و پژوهشي در کنار محافظت از حقوق فردي، اجتماعی و عمومي دانشگاهيان و اهالی سرزمین دانش از اهداف مهمي است كه شورای كميته انضباطي در راستاي كمك به تحقق آنها تشكيل گردیده است و هموراه تلاش نموده تا نقش خویش را در صیانت از این مهم بطور کامل به انجام رساند.

شورای كميته انضباطي به عنوان مرجع رسيدگي و صدور احكام به شيوه‌هاي برخورد صحيح و عالمانه با تخلفات و جرايم دانشجويي و رعايت تقوا در امر قضاوت و تصميم‌گيري که از اصول خدشه ناپذير شورای كميته انضباطي تلقي ‌میگردد با محوریت رسیدگی به شكايات، گزارشات و تخلفات كليه دانشجويان از بدو ورود تا فارغ‎التحصيلي و تحقق اعتلای این امر مهم تشكيل گردیده است.

شرح وظايف شورای انضباطي :

1. پیگیری شکایات دانشجویان
  2. رسیدگی به تخلفات دانشجویان
  3. اعلام نظر در خصوص درخواست‌های میهمان و انتقالی دانشجویان
  4. صدور مجوز فارغ التحصیلی دانشجویان دارای پرونده انضباطی
  5. صدور مجوز صدور کارت المثنی برای دانشجویان
  6. اعلام نظر در خصوص انتخاب دانشجوی نمونه (در کلیه رشته ها و سهمیه ها)
  7. کنترل و بررسی كليه استعلام‎ها و پاسخ گویی به آنان مانند استعلام‌های استخدامی ادارات وسازمانها و همچنین استعلام آزمون‌های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و استعلام های واحدهای مختلف دانشگاهی از جمله کمیته ناظر بر نشریات، شورای صنفی دانشجویان، اداره امور خوابگاهها و ...