برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت روز دانشجو

به مناسبت بزرگداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو یک دوره مسابقات ورزشی به شرح ذیل برنامه‎ریزی شده که در موسسه آموزش عالی رحمان رامسر برگزارمی‌شود:

• فوتسال
  • دو۱۰۰متر
  • پرتاب دارت

جهت ثبت‎نام لطفا به موارد ذیل توجه بفرمایید:

1. ثبت نام صرفا با مراجعه به تربیت بدنی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر انجام می‎شود.
  2. زمان ثبت‌نام از تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱ لغایت ۱۴۰۲/۹/۱۰ می‎باشد.
  3. برای ثبت‎نام همراه داشتن کارت دانشجویی دارای اعتبار الزامی است.
  4. قبل از ثبت‎نام توجه به زمان و مکان برگزاری مسابقات ضروری است.

الف-  فوتسال:

• هر تیم فوتسال شامل ۸ بازیکن و یک مربی است.
  • قرعه‌کشی تیمهای فوتسال روز شنبه تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۱ در تربیت بدنی موسسه آموزش عالی رحمان راس ساعت ۱۴:۰۰ و با حضور مربیان هر تیم انجام می‎شود.
  • شروع مسابقات فوتسال از تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۴ و محل برگزاری سالن اردوگاه امام رضا (ع) می‌باشد.

ب- پرتاب دارت:

• مسابقه بانوان: روز چهارشنبه تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۵ در موسسه آموزش عالی رحمان راس ساعت ۹صبح.
  • مسابقه اقایان: روز چهارشنبه تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۵ در موسسه آموزش عالی رحمان راس ساعت ۱۴عصر.

ج- دو ۱۰۰متر:

• مسابقه بانوان: روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ در پیست دو و میدانی اردوگاه امام رضا (ع) راس ساعت ۹صبح.
  • مسابقه آقایان: روز پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ در پیست دو ومیدانی اردوگاه امام رضا (ع) راس ساعت ۱۱صبح.

داشتن کارت دانشجویی دارای اعتبار برای کلیه شرکت‌کنندگان الزامی‌ست.