فراخوان المپیاد دانشجویی غیرمتمرکز (منطقه ۲) دانشجویان کارشناسی ‏موسسه آموزش عالی رحمان ۱۴۰۳

۱۴۰۲/۰۸/۲۹

◀️موسسه آموزش عالی رحمان درصدد است از بین داوطلبین حائز شرایط در رشته‌های “مهندسی عمران”، “مهندسی کامپیوتر”، “روانشناسی” جهت شرکت در آزمون المپیاد دانشجویی غیرمتمرکز منطقه ۲ (استان‌های گیلان، مازندران و گلستان به مرکزیت مازندران) ثبت نام نماید.
◀️ دانشجویان سال سوم که حائز رتبه اول تا پنجم در بین هم رشته و هم ورودی‏های خود شده و مواد درسی آزمون المپیاد که شامل دروس کنکور کارشناسی ارشد است، را در رشته تحصیلی خود گذرانده باشند و همچنین دانشجویان سال چهارم که حائز رتبه اول تا دهم در بین هم رشته و هم ورودی خود شده و حداکثر در هشت ترم دانش آموخته شوند و امکان صدور گواهی اشتغال به تحصیل نیمه دوم سال تحصیلی برای آنان وجود داشته باشد، می‌توانند در این المپیاد ثبت‌نام کنند.
◀️متقاضیان می‌توانند جهت ثبت‌نام روزهای شنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۳ به اتاق ۳۰۶ نزد سرکار خانم دکتر معصومه ملکی پیربازاری مراجعه کنند.

کسب اطلاعات بیشتر از طریق بخش المپیاد علمی سازمان سنجش: