قابل توجه دانشجویان، اساتید و صاحبین ایده

۱۴۰۲/۱۱/۱۵

مرکز رشد و شتابدهنده تخصصی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر عضو فعال می پذیرد. این مرکز با هدف حمایت از افراد مبتکر و صاحب ایده در زمینه کسب و کار، دوره‌های آموزشی متنوع، رویدادهای کسب و کاری و خدماتی حرفه‌ای ارائه می‌دهد تا افراد علاقه‌مند را در جهت توسعه و تحقق ایده‌هایشان یاری نماید.

از تمامی دانشجویان، اساتید و علاقه‌مندان دعوت می‌شود تا در این مرکز فعالیت کرده و از فرصت‌های متعددی که ارائه می‌شود بهره‌مند شوند. این مرکز فراگیر، با همکاری دانشگاه و اساتید مجرب، به افراد فرصت می‌دهد تا مهارت‌ها و دانش خود را در زمینه کسب و کار گسترش دهند و با شناخت نیازهای بازار، به اجرای ایده‌های خود بپردازند. در ادامه چند مزیت کلیدی از فعالیت در مرکز رشد کسب و شتابدهنده تخصصی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر را ذکر می‌کنیم:

1. آموزش تخصصی:
  •   دوره‌های آموزشی متنوع با محوریت کسب و کار و توسعه فردی.
  •   امکان استفاده از دوره‌های آموزشی رایگان یا با شرایط ویژه.

1. همکاری با اساتید برجسته:
  • فرصت برقراری ارتباط و همکاری با اساتید و متخصصان مجرب در حوزه کسب و کار.

1. فضای کاری انعطاف‌پذیر:
  •    امکان استفاده از فضاهای کاری برای توسعه فعالیت کسب و کار.

1. شبکه‌سازی:
  •    فرصت برقراری ارتباط با همتایان و تبادل تجارب با کسب و کارهای دیگر در مرکز.

1. پشتیبانی مشاوره های تخصصی:
  •    امکان دریافت مشاوره‌های تخصصی جهت توسعه کسب و کار.

1. رصد بازار و فرصت‌های کسب و کار:
  •    اطلاع‌رسانی به روز از تغییرات بازار و فرصت‌های جدید در حوزه کسب و کار.

برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً به اتاق مرکز رشد و شتابدهنده تخصصی ( مدیرگروه کامپیوتر آقای صباغی ) مراجعه فرمایید یا از طریق صفحه تماس با ما برایمان پیغام بگذارید تا کارشناسان ما با شما در تماس باشند. منتظر حضور گرم و فعال شما در مرکز رشد کسب و شتابدهنده تخصصی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر هستیم.

با احترام

مبین صباغی رستمی