پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی‌ارشد

موسسه آموزش عالی رحمان رامسر به استناد آیین‌نامه‌ “پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی‌ارشد” مصوب ۰۱/۱۰/ ۱۳۹۸ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستورالعمل اجرایی مربوط به آن، از بین دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مشمول فراخوان، برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشجو می‌پذیرد.

متقاضیان می‌بایست درخواست‌های خود را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۰ به واحد آموزش، ارائه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۱۳-۰۱۱۵۵۲۳۰۵۱۱ داخلی ۱۱۸ تماس بگیرید.

ارائه درخواست و دارا بودن حداقل شرایط به هیچ عنوان به معنی پذیرش دانشجو نمی‌باشد.

پذیرش اولیه به منزله پذیرش قطعی نیست و هیچگونه حقّی برای داوطلبان ایجاد نمی‌کند.

پذیرش نهایی منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور است.

فرم متقاضیان استفاده از آیین نامه استعداد درخشان کارشناسی ارشد (پذیرش بدون آزمون) (فرم شماره ۲ )