قابل توجه شرکت‌کنندگان در طرح ملی انس با قرآن کریم”تذکره”

۱۴۰۰/۱۱/۲۳

ویژه اساتید دانشگاه های سراسر کشور

این طرح از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۷ شروع و تا پایان شهریورماه ۱۴۰۱ ادامه دارد و هر جلسه با پاسخ به ۵ سوال در سامانه ou.qom.ac.ir آغاز می‎شود.

اساتید محترم در انتخاب هر دو یا یکی از تفاسیر آیت الله جوادی آملی استاد قرائتی مختار می‌باشند.
پس از ثبت نام ورود به سامانه ou.qom.ac.ir با ثبت کد ملی در قسمت کد کاربری و رمز ورود امکان‎پذیر می‎باشد.

هر شرکت کننده فقط دوبار امکان پاسخگویی به سوالات را خواهد داشت.

در پایان به شرکت‌کنندگان عزیزی که موفق به کسب ۷۰درصد از امتیاز کل هر کدام از تفاسیر شوند، از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم و وزارت علوم و تحقیقات و فناوری گواهینامه فصل اول طرح انس با قرآن کریم (تَذکِرهٌ) اعطا می‎گردد.

در پایان طرح، از عزیزیانیکه موفق به کسب امتیاز لازم نگردند، آزمون جامعی اخذ می‌شود و درصورت احراز امتیاز لازم، گواهینامه اعطا می‎شود.

عزیزانیکه بتوانند درباره مفاهیم آیات در بخشهای مختلف فرهنگی شامل(پژوهشی، ادبی، هنری، فناوری، آوایی و…) تولید محتوا و اثر نمایند، جوایز نفیسی به رسم یادبود اهداء می‎گردد.

اساتید گرامی، منابع و فایلهای تفسیر را می‎توانند هر هفته از سامانه دریافت نمایند و بطور منظم یا متناوب در آزمون شرکت نمایند.

امکان دسترسی به فایلهلی تفسیر در سامانه ou.qom.ac.ir فراهم می‏باشد.

در طول اجرای طرح، نشست اساتید با مفسرین گرانقدر بصورت آنلاین(وبینار) برگزار می‌گردد.

لینک ثبت‎نام:

ارتباط با ما: