قابل توجه دانشجویان متقاضی دریافت وام شهریه صندوق رفاه

به اطلاع دانشجویانی که تقاضای دریافت وام شهریه دانشجویی نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰ را دارند می رساند جهت ثبت نام وام

دانشجویی صندوق رفاه، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۰ نسبت به ارسال مدارک ثبت نام اقدام نمایند .جهت اطلاع از شرایط

ثبت نام وام دانشجویی صندوق رفاه ،  به سایت موسسه رحمان به نشانی www.rahman.ac.ir مراجعه و یا با واحد مالی داخلی

۱۰۴تماس حاصل فرمایید. دانشجویان می توانند از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس  http://bp.swf.ir  نسبت به

ثبت درخواست وام اقدام نمایند.

توجه:دانشجویانی که ترم های گذشته وام تحصیلی دریافت نموده اند نیز در صورت تمایل به  تمدید وام درنیمسال جدید ،از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  http://bp.swf.ir و یا تماس با داخلی ۱۰۴ اقدام نمایند .

• دانشجویان متقاضی وام برای ارسال مدارک ثبت نام وام می توانند از طریق پستی به آدرس دانشگاه اقدام نمایند.

• برای مساعدت با دانشجویان اخذ گواهی کسر از حقوق ضامنین در نیمسال تحصیلی جاری الزامی نمی باشد .

• وام مازاد شهریه به دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور (درصورت عدم اشتغال به کار) به شرح ذیل تعلق می گیرد :

۱.برای ثبت وام مذکور نیازی به ارائه سند تعهد توسط دانشجو نبوده و نهاد های حمایتی ضمانمت پرداخت وام را بر عهده دارند

۲.دانشجویان تحت پوشش واجد شرایط در ابتدای هر نیمسال از سوی نهاد حمایتی معرفی می شوند و ثبت درخواست وام مازاد ،توسط دانشجو و صرفا از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه امکان پذیر می باشد .

۳.به دلیل پرداخت کل مازاد شهریه دانشجو در قالب وام ،دانشجویان معرفی شده امکان استفاده از وام شهریه صندوق و بانک را ندارند .

جزئیات مبالغ وام و تقویم زمان وام های دانشجویی صندوق رفاه

عنوان وام مقاطع تحصیلی مبلغ وام (به ریال) تاریخ شروع ثبت درخواست تاریخ بسته شدن پورتال دانشجویی
توسط دانشجو در پرتال (آخرین مهلت ثبت درخواست وام توسط دانشجو)
شهریه کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ۱۳,۰۰۰,۰۰۰ ۱۴۰۰/۱۱/۰۲ ۱۴۰۱/۰۲/۲۵