قابل توجه دانشجویان کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)

۱۴۰۰/۱۱/۱۴

بدینوسیله برنامه زمان بندی انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به شرح ذیل اعلام می گردد.

خواهشمند است در روزها و زمان های اعلام شده جهت ثبت نام به سایت مؤسسه مراجعه نمائید.

روز رشته تاریخ ساعت
دوشنبه مترجمی زبان انگلیسی- روان شناسی- مشاوره  (ورودی۹۸-۹۷ – ۹۹-۱۴۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۱ ۲۴ – ۸
سه شنبه عمران – معماری (ورودی۹۸-۹۷ – ۹۹-۱۴۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ ۲۴ – ۸
چهارشنبه علوم ورزشی- مدیریت بازرگانی- حسابداری (ورودی۹۸-۹۷ – ۹۹-۱۴۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۳ ۲۴ – ۸
پنج شنبه مهندسی پزشکی  – کامپیوتر (ورودی۹۸-۹۷ – ۹۹-۱۴۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ ۲۴ – ۸

شروع کلاسها از تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۳ بوده و حضور کلیه دانشجویان در کلاسهای مجازی الزامی می باشد.

• زمان حذف و اضافه روزهای ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ و ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ می باشد.
  • کلاسهای عملی بعد از تاریخ حذف و اضافه تشکیل می گردند.
  • غیبت دانشجویان قبل از زمان حذف و اضافه چنانچه قصد اخذ واحدی را داشته باشند موجه نبوده و دانشجویان ملزم می باشند در کلاسهایی که قصد دارند اخذ نمایند، حضور فعال داشته باشند.
  • دانشجویان هر گروه باید در زمانها و روزهای اعلام شده به سایت مؤسسه مراجعه نمایند، از دانشجویانی که بعد از این تاریخ مراجعه نمایند ثبت نام بعمل نخواهد آمد.

دانشجویان ملزم می باشند حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۱ نسبت به واریز مبلغ شهریه ثابت به شماره حساب مؤسسه (از طریق درگاه اینترنتی) اقدام و جهت انجام ثبت نام نیمسال از امور مالی مجوز اخذ نمایند.