کسب مدال نقره مسابقه بین‌المللی اختراعات ISIF توسط مرکز رشد دانشگاه رحمان

۱۴۰۳/۰۷/۳۰

مسابقه بین‌المللی اختراعات ISIF در طول ۸سال گذشته میزبان بیش از ۵۰۰۰ تکنولوژی از ۶۲ کشور مختلف بوده و نمایشگاه ISIF که عنوان پربازدیدترین نمایشگاه اختراعات بین‌المللی را به خود اختصاص داده و با همکاری TEKNOFEST به معرفی اختراعات، جذب سرمایه‌گذاران و تجاری‌سازی آنها کمک می‌‌کند.

هدف از ISIF’24 که از ۲ تا ۶ اکتبر ۲۰۲۴ در فرودگاه شاکی‌پاشا آدانا برگزار شد، جذب بیش از ۲۰ کشور و ایجاد فرصتی برای مخترعان جهت ارائه دستاوردهایشان به نمایندگان گروه‌های سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی بود.

هم اکنون، با افتخار اعلام می‌کنیم که دکتر مبین صباغی رستمی؛ مدیر مرکز رشد دانشگاه رحمان و محمد رسام علیپور؛ عضو مرکز رشد دانشگاه رحمان، با طرح دستیار هوش مصنوعی تشخیص پشه آئدس در این مسابقه شرکت کرده و موفق به کسب مدال نقره شدند.

این موفقیت نشانگر نوآوری و تلاش بی‌وقفه آنها در مسیر علمی و فناورانه است. با تبریک صمیمانه، برای این عزیزان و برای مرکز رشد دانشگاه رحمان موفقیت‌های بزرگ بی‌شماری را آرزو می‌کنیم.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه رحمان- دکتر سحر علیان

This will close in 0 seconds