واحد فناور پرسیسکا مستقر در مرکز رشد دانشگاه رحمان با دو طرح فناورانه در دومین جشنواره اختراعات و نوآوری کمفست که با همکاری مرکز کارآفرینی İŞGEM، دانشگاه Van Yüzüncü Yıl و سازمان متخصصین و مدیران ایران در تاریخ ۵ و ۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، شرکت نمود. در این فستیوال که با حضور افراد مهمی نظیر رئیس آکادمی علوم اتحادیه اروپا و رئیس فدراسیون اختراعات جهانی و همچنین رئیس انجمن مدیران دولتی ایران برگزار شد، پرسیسکا موفق به اخذ دو مدال نقره از این فستیوال شد.
مبین صباغی رستمی، رسول کتابی و محمد رمج اسماعیلی به ترتیب به عنوان عضو هیات علمی گروه کامپیوتر و مدیر مرکز رشد فناور دانشگاه رحمان، مدرس مدعو دانشگاه رحمان و دانشجوی رشته کامپیوتر در دانشگاه رحمان از اعضای واحد فناور پرسیسکا بودند که به همراه آقایان بنیامین اسحاقی و محسن عدالتی در این فستیوال شرکت کردند.
از ۱۲۰ پروژه که در دبیرخانه جشنواره ثبت نام شده بود، با نظر هیت داوران ۶۰ پروژه جهت نمایش در این رویداد به رقابت پرداختند و این رویداد با حضور بسیاری از کارآفرینان و شرکتکنندگان بینالمللی با موفقیت برگزار شد.
درافتتاحیه این اجلاس، رئیس دانشگاه وان یوزونچو ییل، رئیس پلیس استان وان، فرماندار منطقه چالدیران، رئیس آکادمی علوم اروپا، رئیس فدراسیون جهانی مخترعان، رئیس انجمن مدیران دولتی ایران، رئیس دانشگاه بخارست رومانی، مرکز کارآفرینی İŞGEM، رایزن اقتصادی کنسولگری ایران در استانبول، معاون کنسولگری ایران در ارزروم سلطان سودان، رئیس شهرکهای صنعتی عمان، ریاست سازمان نمایشگاههای اقیلم کردستان، روسای دانشگاههای ایران، مدیران تکنوپارک ایران، دبیرکل شهرداری کلانشهر وان، اداره بورس کالای وان و دانشگاهیان حضور داشتند.
در این جشنواره ۳ نشان شایستگی در علم به ۲ نفر ایرانی و یک نفر ترکیه رسید:
جناب دکتر بهزاد جای باشی از ایران و قائم مقام دانشگاه بین المللی TİTU، شعبه ترکیه
دکتر سودابه داوران رئیس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز
این نشان از طرف رئیس آکادمی علوم اروپا پروفسور بارونز در دانشگاه دولتی وان یوزونچو ییل ترکیه به نامبردگان اهدا شد.
نشان شایستگی علم، عموماً یک نشان رسمی به دانش، تجربه و مهارتهای یک فرد در یک زمینه خاص علمی است. این نشانها معمولاً توسط سازمانهای علمی یا آموزشی به افرادی که به دلایل مختلف، از جمله تحصیلات، تحقیقات، یا خدمات برجسته، مشارکت موثری در پیشرفت علمی داشتهاند، اهدا میشوند.
و در ادامه این کسب موفقیت، روز پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ با حضور اعضای جلسه شورای پژوهشی دانشگاه رحمان از سرکار خانم دکتر علیان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، جناب آقای دکتر مبین صباغی مدیر گروه رشته کامپیوتر و مدیر مرکز رشد فناور دانشگاه و جناب آقای محمد رمج اسماعیلی دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه رحمان با اهدای لوح قدردانی شد.
http://instagram.com/rahmanuni1385