لایو اینستاگرامی مدیریت ایمنی ترافیک در ایران

مدیریت ایمنی ترافیک در ایران

در لایو اینستاگرامی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر

با سخنرانی: دکتر سینا صاحبی؛

دکترای مهندسی عمران (برنامه‌ریزی و حمل و نقل)

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی

و میزبانی: دکتر سحر علیان

دکترای مهندسی ایمنی راه و ترابری(سیستم اطلاعات مکانی) از دانشگاه نیوانگلند استرالیا

عضو هیات علمی گروه عمران و معماری موسسه آموزش عالی رحمان رامسر

چکیده: تصادفات رانندگی با توجه به اینکه با جان و مال انسانها سر و کار دارند، اهمیت به‌سزایی در جهان دارد و ایران هم با تقریبا ۴۷ نفر کشته در روز در اثر تصادفات جاده‌ای از این امر مستثنی نیست.

مدیریت ایمنی ترافیک که از حیطه‌های نوین در حوزه راه و ترابری و حمل و نقل محسوب می‌شود در دو دهه اخیر با استفاده از رویکردهای جهانی متفاوتی به کاهش تصادفات حادثه‌خیز پرداخته است.

در این پارادایم‌های جهانی علاوه بر بررسی عوامل موثر در ایمنی راه‌ها، نقش سازمان‌های مرتبط با ایمنی راه‌ها هم در نظر گرفته می‌شود.

اگرچه در ایران هم اقدامات موثری برای همسوشدن با این رویکردهای جهانی انجام شده است، فاصله تا نقطه امن بسیار است.

و سخن آخر: با توجه به اختصاص بودجه‌های کلان به مطالعات ایمنی به‌ویژه در حوزه راه و ترابری، تحصیل و تحقیق در این گرایش از مهندسی عمران به علاقه‌مندان توصیه می‌شود.

منبع خبر | تلگرام | اینستاگرام