انتشار شماره نخست نشریه روانشناسی نوین “Journal of Modern Psychology”

۱۴۰۰/۰۳/۱۰

با توجه به ضرورت توسعه دانش روانشناسی و مشاوره در کشور، پس از پیگیری¬های مختلف گروه روانشناسی، موسسه آموزش عالی رحمان رامسر موفق به دریافت پروانه انتشار نشریه علمی- تخصصی و انگلیسی زبان روانشناسی نوین “Journal of Modern Psychology” با ترتیب انتشار فصلنامه به شماره ثبت ۸۶۱۶۳ در تاریخ ۳۰/۱۰/۹۸ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردید.

شایان ذکر است نخستین شماره از نشریه روانشناسی نوین، خرداد ماه ۱۴۰۰ منتشر گردید.

در بخشی از سخن مدیر مسئول این نشریه، «آشنایی بیشتر دانشجویان با رشته روانشناسی و مشاوره»، «تبادل اطلاعات و دانش با دانشگاهیان و متخصصان این حوزه»، «تشویق و ترغیب دانشجویان به این رشته و کاربردی کردن آن در جامعه» و «آشنایی بیشتر با پیشرفت‌ها و یافته‌های جدید در حوزه روانشناسی و مشاوره و تسهیل و تسریع انتشار این یافته‌ها در میان پژوهشگران و روانشناسان سایر کشورها» از اهداف انتشار این فصلنامه عنوان شده است.

همچنین بررسی اثربخشی چند روش درمانی در اختلالات روانی، بررسی رابطه برخی از متغیرهای روانشناختی با اختلالات روانشناختی، کارکردهای خانوادگی و شخصی از جمله مطالب منتشر شده در شماره اول فصلنامه روانشناسی نوین است.
آقای دکتر عباس ابوالقاسمی به عنوان سردبیر، آقای دکتر امیر مهدوی زفرقندی به عنوان ویراستار انگلیسی، خانم دکتر معصومه ملکی پیربازاری به عنوان مدیر مسئول و مدیر داخلی به همراه ۱۲ نفر از اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور به عنوان هیئت تحریریه، با این نشریه همکاری می‌کنند.

جهت مشاهده مقالات منتشر شده و درخواست نشر مقالات خود به آدرس modernpsy.rahman.ac.ir مراجعه فرمایید.