راه اندازی دفتر همکاری های علمی و بین‌المللی در موسسه آموزش عالی رحمان رامسر تصویب شد.

۱۴۰۲/۰۳/۲۵

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر جلسه هیات امنا مورخ ۱۴۰۲/۳/۱۹ با حضور اعضای هیات امنا موسسه و نماینده محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. در این نشست که جناب آقای دکتر گنجی نماینده محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشتند، راه اندازی دفتر همکاری های علمی و بین‌المللی با اکثریت آرا تصویب شد.

معاونت پژوهش و فناوری موسسه؛ دکتر سحر علیان اهداف کلی دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی را به شرح ذیل توضیف نمود:

• بین‌المللی‌سازی فعالیت‌ها و برنامه‌های آموزشی و پژوهشی موسسه
  • نهادینه ساختن همکاری‌های بین‌المللی به عنوان یک ضرورت برای دانشگاه
  • برندسازی دانشگاه در سطوح بین المللی
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک با موسسات آموزش عالی و دانشگاههای بین‌المللی در یکی از موارد زیر:
    • اجرای فعالیت‌های مشترک پژوهشی (از جمله تبادل هیأت علمی و پژوهشگران
    • مشارکت در سمینارها و نشست‌های علمی
    • تبادل مطالب آموزشی و سایر اطلاعات علمی
    • برنامه‌های علمی کوتاه‌مدت خاص و در مواردی، تشکیل دوره‌های مشترک
    • تبادل دانشجو
    • سایر فعالیت‌های علمی و پژوهشی بین‌المللی مناسب و مورد توافق دو دانشگاه

معاونت پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی رحمان رامسر گفت احداث و بهره برداری ساختمان جدید دانشگاه با زیربنایی بالغ بر ۸۰۰۰ متر مربع و در زمینی به مساحت ۲.۲ هکتار همچنین واقع شدن دانشگاه در یک موقعیت جغرافیایی توریستی استراتژیک و دارا بودن زیرساخت‎های علمی هم به لحاظ هیئت علمی توانمند و هم از نظر اقدامات آموزشی و پژوهشی در راستای تحقق چشم‌انداز موسسه که کسب جایگاه متمایزترین مجتمع آموزشی نسل سومی در شمال کشور است، بوده است.

دانشگاه رحمان با رویکردی نوین و روزآمد به دنبال تحقق این چشم انداز است. دانشگاهی که نگاهش بین‌المللی و به دنبال ارزش‌آفرینی در سطوح بین‌المللی است و تصویب راه‌اندازی این دفتر و همچنین میزبانی شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی تحقیق در عملیات در آبان ماه ۱۴۰۲ نیز مهر تاییدی بر این ادعا می‌باشد.

دکتر سحر علیان در ادامه افزود: دانشگاه رحمان با وجود ظرفیتهای خوبی که دارد، خود را آماده کرده تا بتواند نقش خود را در مسیر تحول آموزش در دانشگاه‌های منطقه با حضور دانشجویان بین‌الملل نمایان کند.