بازدید معاونت پژوهش و فناوری از رویداد بین‌المللی Binnocup

۱۴۰۲/۰۸/۲۹

بازدید معاونت پژوهش و فناوری، مدیرگروه برق و کامپیوتر به همراه اعضای انجمن علمی گروه عمران و معماری موسسه آموزش عالی رحمان از رویداد بین‌المللی Binnocup 2023 در دانشگاه نوشیروانی بابل. دکتر سحر علیان معاونت پژوهش و فناوری، مهندس مبین صباغی مدیر گروه برق و کامپیوتر، روشنک برزگر مرادی و آیدا انبیا برهانی به نمایندگی از اعضای انجمن علمی گروه عمران و معماری در مراسم افتتاحیه دومین رویداد بین‌المللی نوآوری و کسب و کار دانشگاه نوشیروانی بابل حضور داشتند.
این رویداد از ۲۸ آبان آغاز و تا ۳۰ آبان ادامه دارد. نمایندگان اعزامی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر در گفتمان کارآفرینان مطرح و ایده‌پردازان و پژوهشگران و نوآوران در حوزه کسب و کار که به تجزیه و تحلیل موضوعات مرتبط با چالش‌های کسب و کار در ایران پرداخته، حضور داشتند. در ادامه از اینولند که نمایشگاه رویدادها بوده بازدید نمودند. همچنین در این رویداد بخشی با نام اینولانچ در نظر گرفته شده که تیم‌های شرکت‌کننده با هم به گفتمان پرداخته و با منتورهای خود گفتگو می‌کنند. بازدید از این رویداد را به علاقه‌مندان حوزه پژوهش و نواوری توصیه می‌کنیم.