دکتر رحمت مدندوست در میان دو درصد برتر دانشمندان جهان

۱۴۰۱/۰۸/۰۸

قرار گرفتن نام دکتر رحمت مدندوست عضو هیات علمی دانشگاه گیلان و مدیر گروه موسسه آموزش عالی رحمان رامسر در بین دو درصد برتر دانشمندان جهان

بر اساس اعلام موسسه علمی و انتشاراتی Elsevier و پیرو پژوهشی که به وسیله محققان دانشگاه استنفورد روی داده های پایگاه اسکوپوس انجام شده است، فهرست دانشمندان پراستناد در تمامی رشته ها به عنوان دانشمندان دو درصد برتر حوزه های علمی در دو بازه زمانی کوتاه مدت (سال ۲۰۲۱) و بلند مدت ( از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۱) شناسایی و معرفی شدند.

در این گزارش که ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲ به چاپ رسیده است نام دکتر رحمت مدندوست مدیر گروه عمران موسسه آموزش عالی رحمان رامسر در بین دو درصد برتر دانشمندان جهان در بازه یکساله (۲۰۲۱) قرار دارد.

این موفقیت بزرگ و ارزشمند را به جناب آقای دکتر مدندوست صمیمانه تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون برای ایشان آرزومندیم.