دیدار جمعی از مسئولین و اعضای محترم هیات علمی موسسه عالی رحمان رامسر با ریاست محترم جدید آموزش و پرورش شهرستان رامسر

۱۴۰۱/۰۳/۲۸

آموزش و پرورش و آموزش عالی دو بال ناگسستنی حرکت جریان آموزشی در عرصه جامعه می‌باشند. قطعا عملکرد درست آموزش و پرورش موجب خواهد شد نظام آموزش عالی با ورودی‌های توانمندتر و با پتانسیل بالاتر روبرو باشد و نیز عملکرد درست نظام آموزش عالی منجر به تقویت مهارت و دانشمندپروری در عرصه جامعه خواهد شد که ثمره نهایی آن را می‌توان در آموزش و پرورش نیز شاهد بود. به عبارتی این دو نظام لازم و ملزوم یکدیگرند و از هم ناگسستنی.
به موجب رسالت مسئولیت اجتماعی دانشگاه و به منظور عرض تبریک، روز چهارشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۱، جمعی از مسئولین و اعضای هیات علمی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر به دیدار جناب آقای حسینعلی ثانی ریاست محترم جدید آموزش و پرورش شهرستان رامسر رفتند.
در این دیدار صمیمانه که با استقبال و پذیرایی گرم ایشان روبرو بود، ضمن عرض تبریک خدمت ایشان و آرزوی توفیق در این جایگاه خطیر، پیرامون فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی دو طرف مباحثی مطرح شد.
جناب آقای حسینعلی ثانی نیز ضمن تبریک ساخت مجتمع پردیس جدید موسسه آموزش عالی رحمان رامسر (در جوار مجتمع رفاهی تفریحی شهر سبز رامسر (تله‌کابین رامسر)) و بهره‌برداری آن در آینده نزدیک، این مجتمع را فرصتی بزرگ و قابل توجه برای توسعه همکاری‌های دوجانبه میان آموزش و پرورش و موسسه رحمان و توسعه فضای آموزش عالی در سطح شهرستان رامسر دانستند.
همچنین اعضای محترم هیات علمی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر با طرح چند پروژه کاربردی منطقه‌ای، آمادگی خود را برای اجرای طرح های علمی و کاربردی ابراز داشتند که با موافقت و حسن همکاری ریاست محترم آموزش و پرورش شهرستان رامسر همراه بود.
در پایان نیز موارد و گزینه‌هایی برای توسعه همکاری‌ها مطرح و برنامه‌ای برای امضای تفاهم‌نامه مشترک بین طرفین پیش‌بینی شد.
امید است این دیدارها و همکاری‌های مشترک گشاینده مسیرهای جدید در عرصه آموزش و پژوهش شهرستان رامسر و منطقه و بهبود توان علمی و آموزشی آن باشد.
اعضای شرکت‌کننده در این دیدار عبارتند از:

جناب آقای الهی معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی
جناب آقای دکتر سید عباس ابراهیمی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و عضو هیات علمی گروه مدیریت و حسابداری موسسه
سرکار خانم دکتر سبزعلیپور ریاست محترم آکادمی زبان و عضو هیات علمی گروه زبان موسسه
سرکار خانم دکتر علیان ریاست مرکز مهارت‌آموزی و فنی حرفه‌ای و عضو هیات علمی گروه عمران موسسه
سرکار خانم دکتر ملکی پیربازاری ریاست محترم مرکز مشاوره و عضو هیات علمی گروه روانشناسی موسسه
جناب آقای دکتر سبزه‌آرای عضو هیات علمی گروه روانشناسی موسسه

روابط عمومی موسسه آموزش عالی رحمان رامسر